Over mij
Ik ben Ronda Lynn Steur. Met rLs Leefstijlcoaching wil ik mensen laten zien dat het anders kan. Een gezond en gebalanceerd leven is voor iedereen haalbaar. Ook voor jou.

fascinatie voor gezonde leefstijl

Een gezonde leefstijl geeft mij veel energie. Al van jongs af aan lees ik talloze boeken en artikelen hierover. Mensen vroegen mij steeds vaker om advies rondom gezondheid en ik realiseerde me dat ik met mijn kennis en ervaring mensen kan helpen een positief en gezond leven te leiden. Daarom koos ik ervoor een opleiding te volgen tot leefstijlcoach. De technieken die ik heb geleerd en toepas tijdens sessies zijn wetenschappelijk bewezen, dus geen trends of hypes. Ze werken voor iedereen.

Ik heb ontdekt hoe belangrijk het is om goed voor mezelf te zorgen, een balans te vinden en deze te houden. Of het nu gaat om gewicht, bewegen, voeding of ontspanning: ik houd mijn doel voor ogen en maak bewuste keuzes. Ik laat je zien dat je een gezond leven kunt leiden en toch kunt blijven genieten. Samen maken we een plan dat bij jou past, met kleine maar duurzame stapjes naar een echte leefstijlverandering.

 

Ronda Steur COOL leefstijlcoach

Samen kunnen we het

Met rLs Leefstijlcoaching heb ik de stap gemaakt om mijn hart te volgen. Ik heb gekozen om mijn vertrouwde omgeving te verlaten om een nieuw pad in het leven te bewandelen. Ben jij ook klaar om een nieuwe stap te maken en voor een gezonde leefstijl te kiezen? Maak dan een afspraak voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Samen kunnen we het.